Eurospar Beringen / De nieuwe Spar

In het Limburgse Beringen, welgekend vanwege haar vervlogen steenkoolmijn verleden, heropenden Ronny Schoofs en zijn vrouw Sarah Nijs hun Spar.
 

Met de opening van hun nieuwe Spar hebben Ronny en Sarah een droom gerealiseerd die ze al enkele jaren koesterden. Hun oude Eurospar aan de Beverlose steenweg in Beringen draaide dan wel uitstekend, toch hadden ze de ambitie en de droom om hun zaak uit te breiden en te verhuizen naar een nieuwe locatie.
 

Met een breed assortiment aan voornamelijk zelfbereide versproducten wil Spar Beringen het verschil maken. De 8 voltijdse beenhouwers zullen daarnaast ook heel wat Italiaanse specialiteiten bereiden. Door ook een breed aanbod Italiaanse producten in KW aan te bieden, trachten ze zo de Italiaanse gemeenschap in Beringen te voorzien. In de bakkerij zal dagelijks vers brood en patisserie worden aangeboden. Ook aan het milieu werd gedacht. De brede koelvakken en diepvriesvakken in de winkel worden voorzien van groene energie en worden met deuren afgesloten.
 

De openingsreceptie van 14 november 2012 was meteen een grandioos succes. Heel wat kijklustigen, klanten en buurtbewoners kwamen alvast een kijkje nemen in hun nieuwe supermarkt. Ronny en Sarah trakteerden met een hapje en een drankje en werden op hun beurt bedolven onder de gelukswensen.
 

Aarzel niet en breng zeker eens een bezoek aan deze nieuwe Spar in Beringen!

 

SARO BVBA
Ronny & Sarah
Tennisstraat 104
3582 Beringen


bron www.sparretail.be